A MENOMO CSAPATA

Koleszár Ferenc egyetemi oktató művész
Ferkó
tervezés és gyártás

A működés, az anyaghasználat és a fenntarthatósági szempontok tervezője.

Karádi Zsófia építész-belsőépítész
Zsófi
marketing és lelkesítés

Kommunikációs felületeink, vizuális megjelenésünk kreatív koordinátora.

Kiskovács Eszter grafikus
Eszter
grafikai tervezés és kitartás 

Grafikai tervezési folyamataink megbízható motorja.


Juli
terápia

Csapatunk jókedvének felelőse. 
Ez az tenyérnyi “zöld” ajándék egyesíti azt,ami szàmunkra tervezőként fontos: a környezettudatos gondolkodást és a designt. Emlékeztet rá,hogy az az ideàlis,ha ez a két dolog kéz a kézben jár.

Király-Salgó Borbála 
pro architektúra díjas tájépítészmérnök / 

  • A MENOMO története - Ahogy a természet is évről-évre újjáéled, úgy született most újjá a MENOMO is a Földvirágból. Abból a Földvirágból, amely már ezrek mindennapjait tette szebbé és izgalmasabbá.
  • Koleszár Ferenc vagyok, a MENOMO környezettudatos design ajándéktárgy megálmodója. Több mint tíz éve tanítok a felsőoktatásban formatervezőket, keramikusokat, környezettervezőket arra, hogy hogyan váljanak kreatív, proaktív és környezettudatos szakemberekké, akik a környezettudatos szemléletet továbbviszik a munkáikban is. Ez a szemlélet vezérelte a MENOMO létrejöttét is, és ugyanez tartja életben. 
  • A környezettudatos tervezés hírnökének aposztrofált Földvirág - immáron MENOMO - megszületése óta nagyon sokan követik a példánkat, és mára szinte mindenki érti, mi a lényege, szerepe, értelme annak, hogy környezettudatos termékeket használjunk.
  • A MENOMO olyan környezetbarát designtermék, amely él! A növénymagokat rejtő, kézzel préselt formákból egyszerűen nevelhető, és akár ehető növények ötlete sok hazai és nemzetközi designvásár meghívását vívta ki szerte Európában is. Kis csapatunkkal, Zsófival, Eszterrel, Julival az a célunk, hogy a MENOMO környezettudatos üzenete mindenkihez eljusson, legyen szó magánszemélyekről, cégekről vagy vállalatokról.

    
Ajándékozz környezettudatosan!